Min vanliga tur..

Och så var det tisdag igen! Dagarna bara rusar förbi, inte mycket kvar nu innan det nya året kommer.

Det blev förresten utgång på juldagen! Och jag ångrar mig inte alls :) Hade det mycket, mycket trevligt!
På annandagen skulle jag, syster och pappa åka och shoppa lite, dock kom vi inte så långt innan det skedde en liten olycka, jag fick ryggskott! Jag och pappa skulle bära in vår nya diskmaskin i garaget, när vi hade ställt ner den och vi var påväg ut så kände jag hur det stack till i ryggen, jag stannade upp en liten stund, sen försökte jag att gå igen men det gick inte alls. Hade så sjukt ont i ryggen. Den smärtan var inte nådig alltså! Så det blev ingen shopping. Spenderade istället flera timmar i soffan..
Ryggen börjar nu äntligen att bli bra! Smärtan minskar för varje dag :) Underbart skönt!

I Söndags åkte jag och syster upp till Oskarshamn igen. Kommer vara här tills på torsdag då jag åker tillbaka till Kalmar någongång under dagen :) Senare på kvällen blir det party till max! :D

Idag har jag, Linda och Wilmis bakat chokladbollar som vi ska mumsa på senare ikväll :) gott, gott!

Juldagen.

Jaha, och så var julafton över för detta året.
Är mycket nöjd med båda mina julaftonar :) har haft det helmyys! <3

Har precis fått i mig lite julmat så nu sitter jag mätt och belåten och funderar på om jag ska ut ikväll eller inte.
Är väldigt tveksam, vädret är äckligt tråkigt vilket gör att jag blir ännu mer kluven på hur jag ska göra. Sjukt svårt att bestämma, nåja, jag får väl fundera ett tag till.. Känns inte som att jag kommer komma fram till hur jag ska göra, men men :P


God fortsättning :)




Jullov!

Yes box, så ligger det till. Nu har jag jullov och det känns helt underbart! :D
Bortsett från att det lär bli en hel del plugg ändå, men men.

Just nu sitter jag och väntar på att bror ska komma hem så att vi kan åka till Oskarshamn, packningen är så gott som färdig.. tror jag. Brukar alltid vara något jag glömmer ;)
Men det viktigaste är julklapparna, ja, för vi ska fira julafton i Oskarshamn imorgon eftersom jag är i Kalmar på den riktiga detta året, så det ska bli heelmys! Två julaftonar är inte fel alls :) <3

Ser fram emot att få träffa alla, speciellt min storasyster som nu är hemma från Västerås, var ett bra tag sen jag såg henne (om man bortser från våra videosamtal med varandra) haha. Så det ska bli riktigt, riktigt kul. <3


YES!

Föreläsningen är slut och jag är hemma nu, åkte förbi maxi en sväng när jag hade slutat, köpte lite fler julkappar haha :P

Jag berättade ju att jag lämnade in skrivuppgiften igårkväll och jag fick svar redan idag, och vet ni?
JAG BLEV GODKÄND! Wiihoo, så jädra underbart :D Sjukt skönt!
Detta gjorde hela min dag :)

Nu måste jag ta tag i mitt rum, ser förskräckligt ut!
Städa, städa, stääda! Yes box.


Julklappar!

Sådär, nu har jag skickat in min skrivuppgift, hoppas han rättar den fort så jag får veta om jag blir godkänd eller inte ;) haha! Fan så skönt att den är inlämnad, en sån lättnad. puuh.

Idag har jag slagit in massa julklappar :) Jag hade inte slagit in en enda för jag ville spara det så länge som möjligt. Så mysigt, lite julmusik i bakgrunden och snö utanför fönstrena :) Mmm.. <3

Ska göra mig iordning för sängen alldeles strax, upp tidigt imorgon, har föreläsning mellan 08.30-12.00, sen slutar jag för dagen ;) Härligt!

Blir nog att jag kollar på ett avsnitt av OTH med innan det är dags att sova ;)
Har kommit ganska långt nu faktiskt :P Är på säsong 4 :) <3

Nehe, sängen var det. Natti natti :)

Snow! <3

Jag kan inte hjälpa att jag ler när jag tittar ut genom fönstrena och ser att det är alldeles vitt :)
Det är inte så vanligt att vi får snö så nära inpå julafton och jag hoppas så in i bombens att snön ligger kvar nu och att det blir en vit jul :) skulle vara helt underbart!
Finns ett stort hopp om att snön kommer att stanna eftersom det fortfarande snöar :) så fint att se!
Haha, jag är helt extas när det kommer till det här med snö, men jag älskar snön och på julen är det meningen att det ska vara vitt och kallt, det hör liksom till :) Och det är verkligen inte omöjligt att snön ligger kvar nu, jag ska hålla tummarna stenhårt!

I förrgår när jag var hemma hos farmor och farfar slog det mig verkligen. Det är julafton nästa vecka. Visst, tiden går ruskigt snabbt men jag fick ångest när jag verkligen insåg att snart är julen över, den som knappt har börjat. Jag är en av dom som verkligen älskar julen, och då menar jag, verkligen älskar! Det är en underbar och mysig tid på året :) <3 I love it!

Vi hade redovisning igår, så nu är det också avklarat :) förbaskat skönt! :)
Efter redovisningen åkte jag hem tills det var dags att dra sig till bibblan, där jag mötte upp Jennie!
Vi satt i bibblan från klockan 2 till halv 7 och kämpade med våra skrivuppgifter, vi bad även en tjej läsa våra och hon gick igenom om det var något som skulle ändras o.s.v.
Vid halv 7 begav jag mig hemåt med ett stort leende på läpparna, det kändes så otroligt skönt att ha tagit tag i skrivuppgiften och det var inte alls mycket jag skulle rätta till. Fy vilken lättnad! Sjukt härligt :)
Så jag ska pilla med småfelen idag och sen skicka in den till han som rättade min andra, förhoppningsvis ger han mig godkänt denna gången! Hoppas, hoppas, hoppas!

Mycket plugg, lite tid!

Rackarns, det var ett par dagar sen jag skrev. Har varit dålig med uppdateringar på sista tiden.
Ska försöka bättra mig.
Jag har pluggat järnet hela veckan, och tiden har bara retats med mig och gått ovanligt fort :P
Typiskt när man behöver den som mest.
Iallafall, jag blev godkänd på miljödebatten, känns grymt skönt! Tentan vi hade i fredags kändes inte så bra och jag är 99% säker på att jag kommer få göra om den.. fan säger jag bara. usch.
Efter tentan var det bestämt att några av oss skulle börja på skrivuppgiften som vi inte fick godkänt i, men det blev inte mycket gjort med den. Var sjukt irriterad på den där tentan och kunde inte släppa den ur mina tankar. Så jag har alltså fortfarande inte börjat. Börjar känna lite stress över den. Jag måste ta tag i den snarast så jag kan släppa den helt!

I Fredags var det dags för party. Var ett bra tag sen man var ute nu, har inte blivit alltför mycket sen jag började skolan. Men det var en rolig kväll och det var jättekul att få träffa alla! :)

Helgen har i övrigt varit lugn. Har varit skönt att inte tänka så mycket på skolan och inte haft något speciellt att plugga på.
Nu är det bara en vecka kvar sen får jag juluppehåll i några veckor, ska bli helt underbart! :)
Har inte mycket kvar nu denna vecka som kommer utan det som gäller är redovisning och två föreläsningar. Riktigt skönt!

Ikväll har jag varit i stan och fikat på Café Corner med tjejerna, mycket trevligt :) <3

Imorgon är jag egentligen "ledig" men ska träffa gruppen Hulda 08.15 för att göra allt klart inför redovisningen på tisdag ;) Men det lär inte ta så lång tid tror jag så jag borde börja med den där dumma skrivuppgiften också. snark. Jaja, bara att bita ihop och köra på.

Yr i bollen!

Fy farao säger jag bara.
Jag vet inte hur många timmar jag har spenderat på plugg idag. Alldeles för mycket skulle jag tro.
Och det känns som att jag inte har blivit mycket vettigare kring ämnet. Hrm.. Eller så är det bara för att allt just nu snurrar i huvudet på mig!
Plugg och feber/förkyldning är inte någon värst bra kombination, men vad gör man?
Har känt mig som en zombie idag. Helt jäkla slut och inte mått alls bra.
Halsen mår inte lika dåligt som den gjorde igår men det känns som att jag kommer att bli hes vilken minut som helt. Mindre roligt.

Jag var i Kalmar runt 12 idag, åkte direkt in till skolan för att träffa Alice :)
Efter mycket om och men, skratt och prat så fick vi till det rätt bra, en början iallafall ;)
Ska fortsätta imorgon. Bli klara också för den delen. Så det blir att plugga järnet hela dagen. På kloning av djur och om ekologi och miljö, det sistnämnda låter otroligt intressant va? ne fy bövelen!
Nåväl, jag hoppas iallafall starkt på att jag klarar tentan så jag får den ur världen.
Ska bli så skönt på fredag eftermiddag då miljödebatten är avklarad och tentan är gjord (om det känns bra såklart). Då kan man andas ut lite och släppa allt över helgen. Mmm, vad jag längtar!

Kanske borde tänka på att försöka sova några timmar?
Ska ju faktiskt upp tidigt imorgon och vara duktig heela dagen.
Vad jag känner nu så finner jag ingen ro till att sova. Men jag får väl göra ett försök.

Kan det inte bara vara över?

Och så var det Måndag igen och jag vill inget hellre än att denna veckan ska vara över.
Jag ser verkligen inte fram emot en vecka fullspäckat med massor av plugg, och som pricken över i:et verkar det som att jag återigen är påväg att få mig en fin förkyldning, vilket jag VERKLIGEN inte har tid med!
Var egentligen meningen att vi skulle fixat klart inför miljödebatten idag, men min hals mår verkligen inte bra. Jag klarar knappt av att svälja och jag undviker att prata så gott det går. Så det blir av imorgon istället.
Detta resulterar i att jag fortfarande är i Oskarshamn, vilket är rätt bra eftersom jag måste kolla lite grejer här som jag inte hann med i helgen :)
Jag drar mig väl hemåt imornbitti skulle jag tro.

Nu ska jag sätta igång med pluggandet en stund innan jag gör mig iordning och drar en sväng!

Underbara mornar!

I Fredags klockan 10 tog jag helg, superskönt :)
Hade en hel del ärenden att fixa så jag åkte runt lite överallt, fick ytterligare 3 julklappar köpta :)
Har bara någon mer kvar till pappa och sen till farmor och farfar, efter det är alla julklappar köpta, härligt!
Har inte slagit in någon än, tycker det är så mysigt och roligt att slå in så jag vill spara det så länge det går :)
Efter allt farande hit och dit åkte jag hem och packade och satte mig sen i bilen och åkte till Oskarshamn.
Kul att träffa alla igen, och Wilma blev jätteglad när jag och mamma kom och hämtade henne från förskolan, fick massvis med pussar och kramar. Hon är för söt hon :)
Senare på kvällen satt vi och pratade om tomten.
Jag till Wilma: "Hur gammal tror du tomten är?"
Wilma: "45!"
Haha, snuttis. <3

Igår vaknade jag av att Wilma låg och höll om mig och gav mig en puss på näsan, likadant var det idag :) Underbart sätt att vakna på. Vi låg och mös ett tag innan vi bestämde oss för att gå upp. <3

Idag fyller lillebror 18 år :) <3
Lär väl se han på puben när man är ute haha ;)
Han fick iallafall en mobil utav mig och pappa som jag hoppas han är nöjd med :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på julmusik och njuta :)
Andra advent idag. Myys! <3

3 December

Har precis kommit hem från Jennie där vi i gruppen Hulda samlades idag och gjorde klart vårt arbete, mycket duktigt! Känns otroligt skönt att vara klar med det iallafall, en sak mindre att fokusera på, that's good!

Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik :)
Så underbart!
Snart dags att börja göra sig iordning, ska på middag på Stufvenäs Gästgifveri ikväll :)
Det ska bli trevligt.

Måste börja packa lite ikväll med, åker till Oskarshamn imorgon :)
Åker nog rätt tidigt eftersom vi slutar skolan redan klockan 10!
Så det blir gött.

2 December

Idag har det varit kallt, riktigt kallt! Men det är ju ändå December nu så det hör ju till :)
Synd bara att inte snön kan komma! Jag vill ha snö i december.

Jag har spenderat kvällen på studentpuben tillsammans med ett gäng från klassen :)
Mycket trevligt var det!
Bestämde mig dock för att dra mig hemåt för en stund sen, dom andra drog vidare in mot stan.

Ska gör mig iordning för sängen nu och kolla på One tree hill ;)
Lär nog se endel avsnitt ikväll eftersom det är självstudiedag imorgon vilket innebär att jag kan få sova extra länge, skönt det!


Sweet dreams! <3

Trött som bara den!

Idag har jag inte varit pigg alls, jag är hur trött som helst och en hel dag på stan gjorde det inte bättre precis :P
Yoanna hänkade på så det var riktigt trevligt, vi avslutade med mat på donken :)
Har fått ytterligare tre julklappar inhandlade :) Nu börjar det verkligen gå framåt! Det gillar jag :)

Betalade mina räkningar för en stund sen, skönt att dom är gjorda nu!
Jäkla studentlitteratur till att vara dyr! Nästan 1000 spänn bara där. Som tur är så har jag inte så många räkningar att betala :)

Jag har köpt mig själv en chokladkalender idag, det är faktiskt ett måste :)
Lite julmys sådär. <3

Snart dags att göra sig iordning för sängen. Upp tidigt imorgon. Två föreläsningar står på schemat!

Natti, natti

RSS 2.0