Det blev en Onsdag!


Ja, jag hade ju tänkt att sola igår, vilket jag också gjorde, i typ en halvtimme innan jag fick avbryta tack vare en humla som var runt omkring mig hela tiden. Den gav aldrig upp, haha.
Då bestämde jag mig för att jag skulle bort till farmor & farfar efter det att jag kört Celie till jobbet :)
Celie och jag stannade vid City Gross och handlade varsin Magnum Temptation,
fy fan vilken god glass, riktigt smaskig var den!
Sånna lär det bli fler av :)











Det var jättekul att träffa farmor & farfar igen, hade ju inte sett dom på två veckor, och det är rätt mycket med tanke på att vi vanligtvis ses minst en gång i veckan ungefär :P

Jag ringde till Lollo senare på kvällen, hon befann sig på förfest inne i stan.
Så jag gjorde mig iordning och tog cykeln in :) Fan vad jag har saknat det, mycket skönare att cykla än att åka buss tycker jag, speciellt när det är så skönt väder ute :)
Det blev en snabbsväng förbi KM för att sen dra vidare till O'learys.
Det var en trevlig kväll :)

Idag ville jag sola, och det är ju väldigt fint väder ute, dock blåser det, så det blev tyvärr ingen solning idag.
Men förhoppningsvis håller vädret i sig i helgen utan blåst så jag kan ligga och sola :)
Körde Celie till jobbet förut, efter det har jag tappat sugen för allting. Det är nämligen såhär att det verkar vara något fel på växellådan i min bil. Helknas är den, både jag och Celie märkte av det lite smått igår men idag var det illa. Fy fan. Vi får se vad pappa säger om saken sen när han kommer hem.
Förhoppningsvis är det inget större fel.

Valborgsmässoafton idag, fy fan vad det går fort! Man hänger inte med.
Så vad händer ikväll? Det blir grillning här hemma, sen blir det antagligen fest :)
Hoppas på en lyckad kväll!


tAKiDA - Losing <3
Stämmer så jävla bra.

Sol!


Vilken underbar dag! Idag kan jag sola och njuta av det extremt fina vädret. Vad glad jag blir :) Det ska bli riktigt gutt.

Igår var det ju faktiskt varmt och skönt, så jag, Celie och Nicole bestämde oss för att åka till Skälby och äta lite gott.
en mycket trevlig picknick måste jag ju säga :) Haha!
Senare på dagen ringde Lollo så jag gick dit bort en stund, det var ett tag sen man såg den damen, det var trevligt att ses igen :)
Vi åkte sen vidare in mot stan där man höll på att fira Viktor, så vi satt där ett tag innan det var dags att köra Lollo till Mörbylånga. Fy farao vilken jäkla håla. usch och fy! Jag satt på helspänn då jag var livrädd att det skulle komma ett rådjur eller liknande upp från skogarna. Som tur var, var det enda jag såg massvis med harar. Jag vet inte hur många men det kryllade av dom. En hare hoppade fram framför min bil och flyttade inte på sig utan jag fick ligga sakta och köra bakom honom medan han ivrigt hoppade vidare framför bilen. Jag försökte få bort honom men icke sa nicke, tillslut, äntligen, så hoppade han in i skogen igen.
Haha ja, det var den resan det :P

Jag förstår inte, jag har börjat få sån extrem huvudvärk. Okej någongång ibland men jag får det ofta. Det började förra veckan, då hade jag verkligen sjukt ont 3 dagar i rad. Igår hade jag exakt likadant. Vad fan är det här? Om jag får det några gånger till så ringer jag doktorn, för det är banne mig inte roligt.

Hotell Novotel


Då är man tillbaka i Kalmar, efter att ha varit borta i 2 veckor.
Jag har inte kört bil på 2 veckor! Eller jo, nu har jag ju det, jag kom hem igår och hade redan bestämt mig för att ta en tur med min pärla, som jag har längtat :) Det var riktigt gutt!

Jaha jaha, hela förra veckan spenderades i Oskarshamn. Wilma var hos BVC för sista gången i torsdags och fick en spruta, vilket kunde ge biverkningar, feber och liknande. På kvällen fick hon feber, vilket hon hade en bra stund i fredags också, så hon var hemma hos mig, jag tog tempen väldigt ofta för att se hur det låg till, den gick upp och ner hela tiden, varm som tusan var hon också. Men som tur var gick febern ner riktigt bra tillslut sen var hon pigg och glad igen :)

I Lördags var det dags för att åka till Göteborg! :)
När vi väl var framme så åkte vi direkt till Nordstan, massvis med folk var det och efter 1-2 timmar bestämde vi oss för att åka till hotellet. Vi hade bokat en svit på hotell Novotel och det var riktigt najs vill jag lova!
Det fanns 2 stora rum, med varsin platt-tv, i det ena rummet fanns det en stor säng och i det andra rummet en bäddsoffa.
Det fanns även 2 badrum, ett med toalett och dusch och det andra med toalett och badkar.

        
     

Riktigt, riktigt gutt var det!
Kvällen blev rätt lugnt, jag och Wilma tog ett härligt bad sen tittade vi alla på Robinson och hade det trevligt.
Och Wilma tappade sin andra tand! Haha, hon har nu en stor glugg då hon har tappat 2 tänder som satt bredvid varandra. Jättesöt är hon :)
I söndags var det dags för dop och vi alla gick upp tidigt för att hinna göra oss iordning och njuta av en god hotellfrukost.
Då kände jag mig en aning bakis men det var för att jag inte hade fått tillräckligt med sömn, som tur var så försvann det rätt snabbt.
Dopet skulle börja vid 11 och vi checkade ut från hotellet runt 10, så vi skulle ha tid på oss att hitta kyrkan :)
Men det var inga problem alls så vi var verkligen där i god tid :)
Efter dopet blev det fika och efter det var det dags att åka hem igen. Synd att det inte blev mer tid i Göteborg, det hade jag verkligen velat. Men det får bli en annan gång :)

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra, är en aning sur på vädret. Jag vill vara ute och sola!
Men solen lyser tyvärr inte tillräckligt mycket idag. Synd.

Trött


Igår kom vi hem efter en helg i Västerås. Hemresan gick bra förutom att magen var tom och vägen var jag en aning le på efter att ha åkt samma väg 4 gånger inom loppet av en vecka. Okej om det hade varit en kortare sträcka, men nu är det ju runt 4 timmar i en bil. Samma saker, samma väg.
Det var fler som hade tröttnat på att sitta i bilen vill jag lova. Wilma fick den underbara ideén om att Oskarshamnskylten skulle flyttas dit vi befann oss så att vi skulle vara framme snabbare. Tyvärr funkar det ju inte så, men vi var ju faktiskt inte alls långt ifrån Oskarshamn när hon sa det. Hon är för underbar den tjejen :)

Idag är jag trött. Riktigt trött. Jag har bestämt mig för att jag ska gå och lägga mig nu. Ska ta med mig Wilmis också eftersom hon ville sova hos mig inatt också :) Det får hon så gärna!
Blir eventuellt ytterligare en liten resa till helgen. Inte helt klart än men det lutar ju åt det hållet iallafall. Känns som att jag inte har varit hemma på jättelänge?
Nåja, så länge har jag ju faktiskt inte varit borta, även om det känns så för min del, men det är ju bara en vecka.

Jag hoppas att allt löser sig. Jag vet vad jag vill och jag vill det verkligen.
Jag är helt säker.
Men turen brukar ju inte vara vid min sida, men kanske, bara för denna gången?
Jag hoppas det. Jag hoppas verkligen!
Någongång måste det ju faktiskt vända, ellerhur?

Sov så gott nu!
Puss & godnatt. <3

Hotell


Nu är jag återigen i Västerås. Denna gången med andra halvan av min familj, eller hur man nu ska säga :P
Det har inte hänt så mycket idag, har mest suttit i bilen.
Nu sitter vi på hotellet, hur mysigt som helst! Jag ska inte sova här inatt utan jag ska sova hemma hos syster.
Imorgon natt ska vi alla tränga ihop oss hemma hos Linda, jag undrar hur det ska gå. Men det löser sig, på något sätt.
Ska upp rätt tidigt imorgon eftersom Linda ska jobba några timmar, då ska jag traska hit så jag inte är helt ensam.
Nu ska jag vara lite social med min familj, hoppas ni har en trevlig fredag!


Jag älskar verkligen hotell, jag skulle vilja bosätta mig på ett för ett tag.
Lyxa till det lite, bara vara och njuta! Vad underbart det skulle vara :)

Överraskning!


Jaha, nu är det redan torsdag. Dagarna bara susar förbi.
I söndags så var det som sagt dags att åka till Västerås. Vi kom iväg hyffsat tidigt och hela resan gick bra :)
Vi hade dock lite problem med att hitta till stugan vi hade hyrt men det var för att hon vi skulle hyra stugan av sa fel.
Som tur var hittade jag och pappa en karta över Västerås och det löste sig ganska snabbt :)
Stugan var jättemysig med endast 10 minuters gångavstånd in till stan, så det var perfekt!
Så vad har hänt under dagarna i västerås? vi har såklart spenderat tid med Linda, varit på stan, ätit god mat, firat pappa, spelat bowling och haft det allmänt trevligt.
Det var riktigt skönt att komma iväg.
Pappa fyllde 50 år i tisdags, det firade vi med mat, bowling och öl. Riktigt gutt, även om jag inte var så bra på bowlingen haha. Presenten hade pappa redan fått, det var en najs grill som han blev jätteglad över :)
Igår var det dags att åka hem. Eller ja, jag skulle ju egentligen ha stannat kvar hos syster, men eftersom hon ville följa med ner för att överraska en person så blev det ändrade planer.
Istället så fick sig mamma, Micke och Wilma sig en rejäl överraskning när vi stod utanför huset. Wilmas min när hon öppnar dörren och ser sina två storasystrar stå där alltså, haha. Det var riktigt roligt!
Så imorgon blir det Västerås igen, denna gången behöver jag ju inte packa eftersom allt redan är packat i stort sett, så det är skönt!
Jag åker lite överallt nu känner jag :P
Från Kalmar till Västerås, från Västerås till Oskarshamn, från Oskarshamn till Västerås, från Västerås till Oskarshamn, och sen någongång nästa vecka lär det bli att jag åker hem till Kalmar igen.

Jag deklarerade igår, äntligen. Jag vill ha mina pengar nu, men det får jag ju tyvärr inte. Men det blir gutt när dom kommer in på kontot! Då blir det shopping vill jag lova! :)

Jag känner att det börjar bli dags för att hoppa i säng nu, skulle behöva sova ett par timmar innan det är dags att gå upp igen. Ska bära upp lilla snuttan också, hon sover ju såklart med mig och Linda nu när vi är hemma :)
Hon har en lös tand till förresten, haha, här går det undan! :P

Puss & godnatt!


Underbara älskade!


I torsdags kom som sagt Dessan hem, inte trodde jag att vi skulle ses redan då men det gjorde vi :)
Det var så härligt att se henne igen, det fanns mycket att prata om vill jag lova.
Det blev en hel del skrattattacker också, men så brukar det ju vara när vi umgås :)
Så det var verkligen jätte, jättekul att äntligen få spendera tid med denna underbara tjej igen. Hon har verkligen varit saknad. <3
Igår blev det en lugn dag och även en lugn kväll. Jag hade ju hoppats på utgång men det blev inte så. Istället var jag hemma med pappa och jag blev riktigt glad när jag såg att "underbara älskade" skulle gå på tv:n. Den filmen har jag länge velat se men det har liksom aldrig blivit av.
Men nu så har jag äntligen fått se den och jag tyckte verkligen om filmen. Den var sorglig men samtidigt lite smårolig på vissa ställen. Helt klart värd att se enligt min mening :)

Idag har det varit fullt upp. Eftersom vi drar till västerås imorgon (jag, pappa och Jimmy) så kommer vi inte att vara hemma på hans födelsedag så vi bestämde att farmor och farfar skulle komma och så skulle vi småfira lite idag istället.
Det bjöds på smörgåstårta (som jag själv har gjort) och kaffe med tårta. Riktigt trevligt var det.
Nu känner jag mig en aning småtrött men jag ska försöka pigga upp mig, Dessan ska snart komma till mig så det är dags för mig att börja göra mig iordning. Ja, det är eventuellt fest ikväll, eller det är fest ikväll rättaresagt. Fast vi har inte riktigt bestämt oss än för hur vi ska göra. Vi ska iallafall dit en stund, sen får vi se vart kvällen tar oss.
Jag känner att jag borde börja packa lite, vi åker tidigt imorgon så det vore inte så dumt att ha det mesta packat redan ikväll. Jag har fått frågan om att vara kvar hos syster tills nästa söndag och det låter lockande, det skulle vara jättekul :)
Mamma och dom kommer upp på fredag så det blir ju inga problem med hemfärden isåfall.
Men jag lär väl, som vanligt, packa ner onödigt mycket kläder så jag kan ju lika gärna bestämma mig när vi väl är där.
Nehe, dags att ta tag i sitt liv! Hoppas ni får en trevlig lördag :)



Respektlöst!


Eftersom det inte alls var så fint väder igår så spenderade jag några timmar framför datorn.
Jag kom in på någons bilddagbok, där personen hade lagt upp en bild på Engla, under bilden så stod det ett skämt om henne. Och jag kan inte förstå hur man kan tycka det är roligt? Hur man ens kan le åt det? Det var massa kommentarer, de flesta verkade tycka att skämtet var otroligt roligt och passade på att lägga in ytterligare ett skämt om Engla. Det var även någon som la in ett skämt om äckelgubben Fri...
Jag bara satt där som ett stort frågetecken, jag tycker det är helt obegripligt och jag blir rent ut sagt förbannad när jag ser detta.
Det var även en annan som hade kommenterat och frågat hur han kunde tycka att det var roligt och han svarade med att skriva att han tycker om råa skämt. Jovisst, alla har ju sin humor men jag menar, det måste ju finnas en gräns? "jag gillar råa skämt". Jag klassar inte ens det där som ett skämt, men rått det är det fan. Hemskt är det också. egentligen vill jag nog inte veta var er gräns går, ni som tycker sånnahär "skämt" är roliga. Det är nog bäst att inte veta. Jag förstår er bara inte. Fy fan.
Jag blir riktigt förbannad när jag ser sånthär. Det är fan ingenting att skämta om.


Usch, det är lika tråkigt väder idag som det var igår, man tappar sugen för allting, rastlös blir man. Jojomensan.
Idag kommer min kära vän Dessan hem och det ska bli så roligt att äntligen få träffa henne!
Tänk att vi inte har setts sen nyårsafton, och förut syntes vi nästan varje dag. Det känns helt sjukt.
Men det ska bli så underbart! Jag saknar henne verkligen.
Får se när hon har tid för mig bara :) Men det ska nog lösa sig på något sätt :)

Imorgon är det fredag och jag hoppas på utgång!

Äckliga låt!


Ännu en solig och skön dag har passerat. Det är så grymt härligt när solen är framme och värmer, man blir så glad och så pigg!
Har varit ute och solat idag, det är ungefär det jag gör om dagarna, eller ah, iallafall fram till 1-2 på eftermiddagarna. Sen blir det träning och dusch.
Har även ätit frukost ute på altanen både igår och idag, det smakar så mycket bättre när man sitter ute i solen och äter. Helt fantastiskt.
Allsvenskan har nu även börjat och igår spelade Kalmar sin första match för iår. Jag hade lite ångest för att jag inte följde med pappa och Jimmy till Pipes för att se matchen men jag satt hemma och lyssnade på radion istället, fast det är inte alls lika roligt. Så allsvenskan får man också se som ett vårtecken :) Härligt!

Wilmis tappade sin första tand förra veckan, typiskt att hon skulle tappa den när jag precis hade åkt hem. Men men, hon berättade för mig att tandfen hade varit där över natten :) Hela den här grejen från att tanden var lös tills hon tappade den tyckte hon var jättespännande :)

Just nu sitter jag bara här och är sjukt rastlös, jag funderar på att gå ut och gå medans solen fortfarande är framme. Ska bara se om jag kan få med mig Lollo också, alltid trevligare med sällskap :)
Jag har fått Caroline af Ugglas äckliga låt "Snälla snälla" på huvudet och den vill inte försvinna. Jag blir så förbannad. Alltså ibland kan det ju hjälpa om man sjunger på en annan låt, men jag har verkligen försökt, med flera olika, men i slutändan så är det den där dumma låten som är kvar. bah! Hjälp mig! Jag står inte ut!

Soliga, underbara helg!


Hemfärden till Kalmar blev av i torsdags istället.
De första 3,5 timmarna hemma i kalmar spenderade jag hos farmor och farfar :)
Mycket trevligt. Fint väder var det också :)
I fredags var det också riktigt fint väder och då passade jag på att sola för första gången iår :) Riktigt härligt var det. Och färg fick jag också :)
Fredagskvällen var lugn, var rätt trött efter dagen så det var skönt att komma i säng tidigt, dessutom så ville jag komma upp rätt tidigt igår ihopp om att det skulle bli en lika fin och solig dag som det var i fredags.
Vilket det också blev! Så himla underbart, låg och solade bra länge, sen såg jag hur jag röd jag började bli så jag bestämde mig för att det fick räcka för dagen.
Efter det var det dags för träning, himla skönt!
Hämtade upp Celie från jobbet och hon följde med mig hem, jag käkade och gjorde mig iordning inför kvällens fest.
Vi drog vidare till Celie sen var det dags att åka.
Jag var även igår väldigt trött så jag stannade inte alls länge. Dessutom hade jag solfrossa :P Haha!
Så igårkväll la jag mig också tidigt. Det är rätt skönt då man vill upp så tidigt som möjligt och ta vara på det härliga vårvädret :)
Idag var det tyvärr inte lika fint som det var i fredags och igår så jag bestämde mig för att skippa solningen idag. Istället så städade jag på altanen medans pappa tvättade bilarna :) gutt!
Efter det var det dags för maxi med pappa, farmor & farfar :) blev även en fika hemma hos dom med innan det var dags att åka hem och starta grillen, gud så gott! Och min tzatziki också <3 Den har jag saknat!

Nu sitter jag med en härlig kopp kaffe och kollar på parlamentet. så bra :)
Blir nog en tidig kväll ikväll också, förhoppningsvis blir det en kanondag imorgon!

Robert Gustavsson, fy fan så klockren den mannen är! Haha

Ett super besked!


Tiden går fort och det är nu en vecka sen jag kom upp till Oskarshamn.
Under den tiden har Wilma varit sjuk, det har varit Earth Hour, sommartiden har ÄNTLIGEN börjat igen och det är ljust så bra mycket längre nu, det älskar jag, det går åt rätt håll :)
Idag är en sån dag man bara inte kan sluta upp och le när man kollar ut genom fönstrena, solen strålar och om jag ska vara ärlig så ser jag knappt ett moln på himlen, jag ska definitivt vara ute en stund idag och om vädret håller i sig så blir det bergis en härlig promenad framåt kvällen när jag är i Kalmar igen.

Idag fick jag lite sovmorgon. Wilma har varit hemma hos mig både igår och i förrgår eftersom hon var sjuk.
Det har varit jättemysigt, jag älskar denna tjejen så oerhört mycket! <3

Förresten igår fick jag reda på en sak som gjorde hela min dag!
Takida, mina favoritpojkar, kommer till Borgholms slottsruin i sommar!
Vad mäktigt det kommer att vara, jag ska absolut inte missa denna spelningen, det är en av dom få dom gör i sommar.
Biljetter finns att köpa på ticnet, 350 kr, det är det lätt värt! :)
Åh vad lycklig jag blev av detta besked!


RSS 2.0