Välja drömmar


Jaha, idag blev det ändrade planer.. Jag gick upp tidigt idag för att träna och packa klart resten, sen tänkte jag åka. Min lillebror hade sagt till mig att han inte skulle följa med så jag tänkte att jag skulle åka hyfsat tidigt.
Men så blev det ju inte, medan jag tränar så kommer han och säger att han ska med upp. Och han slutar inte förens vid 3 så det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Men det ska bli kul att han följer med, då blir nog Wilmis jätteglad :)

Riktigt fint väder idag, nu hoppas jag bara att snön smälter bort. Jag vill inte se mer snö nu på ett bra tag! Det räcker.
Jag blev klar med mitt personliga brev i förrgår och jag måste säga att jag blev nöjd med det så det känns jättebra, har dock fått lite problem med skrivaren så den vill inte skriva ut, men jag får lösa det på något sätt..

Det var en sån härlig morgon igår. Jag vaknade till flera gånger och jag kunde liksom välja vad jag ville drömma varje gång jag vaknade till. Det var skitgutt verkligen. Så det blev många olika drömmar igår, haha. Jag vill ha det så oftare!

Nehe det är väl dags för slutspurten nu, ska packa ner det sista och lasta ut allt i bilen så jag är redo när Jimmy kommer hem. Ska bli gutt att köra bil i detta fina vädret, och med supergo musik till! Love it!


Uppdate


Fasen vad dålig jag börjar bli på uppdatering, får bli ändring på det!
Inte alltid det lättaste med tanke på att min laptop fortfarande är sönder. Jag måste ju säga att jag saknar den något enormt. Haha, låter kanske knas men jag är van vid att ha en laptop, då blir det lätt att det blir ett slags beroende av att ha en. Det finns en kille som kanske kan fixa den, han håller fortfarande på att kolla på den och som det lät förra veckan så såg det rätt positivt ut, jag hoppas så in i bomben!
Iochförsig så har det varit rätt bra att inte ha haft en laptop heller på ett tag, jag har hunnit med mer saker och så. Mindre beroende helt enkelt.

Det har varit rätt lugnt i helgen måste jag säga. Fredagen var otroligt lugn, vilket var skönt.
Lördagen var det väl lite mer go i om man säger så. Det fin, fina vädret gjorde mig så pigg och glad :)
Gick upp tidigt och tränade, sen blev det dags att tvätta pärlan.
Både utvändigt och invändigt, det kändes verkligen som en riktigt vårdag. Jätteskönt att städningen av bilen är klar. Så fin, så fin :)
På kvällen var det dags för utflyttningsfest i oxhagen. Mycket, mycket trevligt. Kvällen fortsatte inne i stan på O'learys. Där träffade vi ytterligare några kompisar, det blev massa snack och dans. Det var riktigt najs!
Söndagen bjöd ju på mindre finare väder, grått, trist och regnigt. Kände inte för någonting alls, bara gömma sig under täcket och vänta på att dagen skulle vara över.
Köpte lite snacks och låg framför tv:n större delen av dagen. Det behövs ibland, bara vara för sig själv och ta det lugnt.

Idag är det återigen måndag, fan vad fort det går!
Idag ska jag äntligen göra klar mitt personliga brev, har kommit en bra bit så nu är det bara slutfinishen kvar. Hoppas att jag blir riktigt nöjd. Då är det bra :)

Dessan, min älskade vän, jag finns här för dig, alltid! Jag hoppas du vet det.
Saknar och älskar dig så.
Always and forever. <3

Varma scones & iskall oboy


Idag var jag duktig och gick upp redan vid klockan 9 för att träna :)
Det var skitgutt verkligen!

vilket underbart fint väder det är idag! skjutsade Jimmy till skolan förut och det var så himla härligt, kändes verkligen som en vårdag! tror jag ska ut och köra lite igen sen :)
Idag bakade jag scones, det var ett tag sen nu, så jag kände att det var dags för det.
Det är verkligen jättegott, speciellt med iskall oboy till. Riktigt mumsigt.

Igår var jag ute och gick med Celie i det knasiga vädret.
Det blåste ju som attan, men när jag skulle köra till henne började det även att regna samtidigt som solen sken.
Som tur var så varade regnet inte så länge, vi gick till skälby, haha riktigt mysigt var det :)
Sen lagade vi mat och hade det trevligt. Kollade även på Twilight, som jag förövrigt har sett nu tre gånger. Men den är fortfarande lika underbart bra, om inte bättre alltså!




Ur & penn


Igår blev det en sväng in till stan. var mest inne på gina och kollade men till min förvåning hittade jag inget jag verkligen fastnade för, iochförsig är det väl bra med tanke på att jag inte har så mycket pengar men iallafall. Var även inne på ur&penn, där dom har fått in massa nya smycken, vilket jag blev väldigt glad över, smyckesgalning som jag är :)
Hittade massa fint, till skillnad från vad det var innan, nu fanns det massor att välja mellan, och det bästa av allt, alla öronhängen kostar 29 kr och alla halsband 69 kr, sjukt billigt :) Jag hade svårt att bestämma mig men tillslut blev det två par öronhängen. tror baskemig att jag ska in idag med, det gäller ju att passa på medans det finns :) för smycken kan man inte få för mycket av, absolut inte! :)


Operation eller inte


I fredags så var det dags för mig att ta mig till sjukhuset för att träffa ortopeden. Denna gången var det inte bara jag och ortopeden utan även en fotexpert. Jag berättade att det hade gått jättebra med träningen och att jag inte alls hade lika ont som innan. Men knölen, den är ju kvar. Fotexperten sa att det fanns två alternativ, antingen att jag fortsätter att träna ett tag och se om den lilla smärta jag har kvar försvinner, eller en operation. Ett självklart val för mig blev en operation.. till en början. Fotexperten började prata om risken som finns efter det att man isåfall skulle ha opererat mig. Jag kommer inte riktigt ihåg vad hon sa men hon snackade om någon nerv som satt där som man ibland skulle känna av som någon obehaglig känsla i hälen, och om ärret efter operationen inte riktigt skulle läka sig så bra så fanns det komplikationer av det med. Dom ville bara meddela mig detta, om jag nu skulle göra en operation. För stunden kändes det inte alls bra, jag som har väntat så länge, och får det här beskedet. Jag blev nästintill förbannad och ledsen när jag gick därifrån. Jag hade fattat det beslutet att jag skulle fortsätta träna, ingen operation, för mig lät det lite riskabelt, tänk om jag aldrig mer skulle kunna träna eller liknande? Jag vill inte ta den risken, men vi bestämde iallafall att jag skulle höra av mig i höst om jag fortfarande har ont/problem med hälen, tills dess ska jag träna 2-3 gånger i veckan. Det känns otroligt segt, hela denna situationen, jag som hade önskat att det skulle fått ett slut i fredags. Men samtidigt så var det jag som fick välja, men vad skulle jag ha gjort? Tänk om det bara hade blivit skit av operationen. Jag får helt enkelt vänta och se, ytterligare några månader. Börjar bli väldigt tröttsamt men vad ska jag göra? Får hoppas att min smärta försvinner helt så jag slipper någon operation. Det är väl bara att köra på.

I Fredagskväll blev det party, förfesten ägde rum i oxhagen, mycket trevligt! Det blev massa singstar, så roligt alltså! Haha, sen blev det utgång, mycket trevlig kväll :)
Lördagen började lugnt, sen fick jag ett samtal om att det var fest, jag tvekade först men det blev att jag hängde på ändå.
Det blev nyktert i lördags, var inte så sugen på dricka, men kvällen var till en början trevlig.
Efter festen så blev det stan och var även där trevligt till en början.
Hela kvällen var så händelserik, jag vet inte vad jag ska skriva med. Ska väl inte skriva alltför mycket men jag kan ju säga att det blev en lång lördagsnatt, runt 4 igårmorse kom jag hem, iskall och jätteblöt, tack vare regnet som var tvunget att komma!
Snacka om att jag var otroligt seg heela dagen igår.. fy fan.

Ny vecka, nya tag!

Kalmar


Igår blev det en tidig morgon, det var dags att åka till Kalmar igen, fast denna gången åkte jag hem med Linda :)
Dagen spenderades på stan med shopping och mat, sen åkte vi hem till farmor och farfar där det blev fika :)
Mysigt!
Vi hade egentligen tänkt att gå på bio igårkväll men alla var så trötta så vi orkade inte.
Utan det blev en lugn hemmakväll.
Nu har Linda åkt tillbaka till Oskarshamn, känns jättetråkigt och jag saknar henne redan. Det är jobbigt när man inte träffas så ofta, jag vill ha hela min familj nära mig. Men det är klart, det blir ju såhär, jag funderar ju också på att flytta i framtiden. Men det känns jävligt jobbigt, som tur är så dröjer det väl inte alltför länge innan vi ses igen. Blir nog vid påsk någongång så jag får försöka tänka framåt istället :)

Jag har nyss fikat och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, är så rastlös.
Funderar på att dra en sväng och kolla lite nya träningskläder. Känner att jag behöver det.


Puss

Rån


Igår (runt 19.20) skulle pappa och jag ner till Konsum i norrliden för att handla lite.
Jag går lite före honom när vi är framme men märker att dörren inte går upp, det står några personer utanför och säger att det inte går att komma in, jag tittar in och ser massa folk. sen hör jag någon skriker "Backa undan!" och ser två poliser komma springandes mot konsum med pistolerna i högsta hugg, jag och de andra som står utanför backar, ingen vet vad som händer. Men det kommer snart fram att det har skett ett rån på Konsum. Jag hörde en av poliserna säga att rånaren försvann för cirka 5-10 minuter sen.
Pappa och jag åker därifrån, får senare höra att dom har gripit en påverkad man misstänkt för rånet.

Ja herregud, jag är egentligen inte förvånad, det är norrliden, där händer det alltid massa skit känns det som.
Tur att dom fick tag på han och att han inte fick tag i några pengar.
Men man blir ju lite chockad ändå, när man väl står där, där det händer.

Vilket trist väder det är idag, blir inte sugen på någonting.
Har iallafall packat nästan allt jag ska ha med mig. Ja, för det blir oskarshamn idag. Min syster kom hem igår från västerås så det ska bli jättekul att få träffa henne igen.. och alla andra förstås :)
Nu är det bara träning och dusch som återstår, ah, och resten av packningen såklart, men det går fort :)

Puss!

Sista gången


Idag var det sista gången för mig hos sjukgymnasten.
Fick massa beröm :) Känns skitbra!
Dock så ska jag fortsätta att träna ett tag till hemma fast inte alls lika mycket som jag har gjort nu.
Utan det gäller 2-3 gånger i veckan, bara för att jag fortfarande har lite smärta kvar.
Jag längtar verkligen till nästa fredag, jag vill veta vad hon har att säga, vad som väntar mig liksom.
Jag får ju inte ha allt för höga förhoppningar med tanke på hur det har varit under denhär tiden..

Idag är vädret klart mycket bättre så jag ska väl bort till farmor och farfar senare :)
Men först är det träning som gäller, jajamensan! Det är gutt det!

På en måndag


Åh vilken härlig träningsvärk jag har idag! Ja, jag gillar faktiskt att ha träningsvärk för då vet man att man har presterat bra och att man har fått ut något av träningen. det är gutt det :)

Igår blev det utgång, eller ska man säga det?
Iallafall vi var ett par tjejer som åkte in till stan, satt och snackade och drack lite alkohol, ah fast jag höll mig till cola eftersom jag körde. Det var ju egentligen meningen att det skulle bli runt "2 öl", haha, men det vet vi ju alla att så blir det nästan aldrig.
Istället blev det nog dubbelt så mycket mer och klockan hann bli nästan 2 innan det var dags för hemfärd. Då var jag bra trött, fått för lite sömn misstänker jag, har nog inte redigt hämtat mig från helgen än :P
Men det var mycket trevligt, inte så vanligt att gå ut en måndag, men det funkar det med :)

Idag ska vi testa på något nytt, häromdagen hittade jag ett recept på pizzawraps, både pappa och jag tyckte det lät jättegott så jag föreslog att vi skulle ha det idag, så efter träningen ska jag börja sätta igång med dom. Hoppas jag lyckas!

Vilken go helg!


Det har varit en riktigt go helg måste jag säga :)
Fredagen var som sagt lugn, blev lite käk med Celie, jättegott var det!
Senare på kvällen var det dags att kolla på den omtalade filmen Twilight. Vi var ett gäng och som tur var så var jag inte den enda som inte hade sett den. Men jag måste ju säga att den var riktigt bra! Jag har velat se den sen den började gå på bio men det har liksom aldrig blivit av.. men äntligen har jag fått se den!

Lördagen var till en början lugn. Pappa och jag bestämde oss för att gå bort till farmor & farfar :)
Mycket trevligt var det.
Klockan tickade iväg och som vanligt när jag ska ut så blir jag stressad, jag förstår det inte?
Jag kan ha massor med tid men ändå bli stressad i slutet. Är jag så slö när jag ska göra mig iordning? det måste ju vara det. hmm, det får bli ändring på det.
Jag tog bilen bort till förfesten, som ägde rum i oxhagen, tillsammans med Teddie.
Vilken extremt rolig förfest, massvis med Singstar. Hur kul som helst! Haha, jag sjöng nästan hela tiden :P
Grymt kul var det.
Kvällen fortsatte inne i stan, mest på rocken då det var spelning och så.
Det var en rolig kväll det :)
40 spänn fick jag betala för resan hem, ja dom har tydligen höjt nattaxan med 10 kronor. Dåligt. Men men..

Igår kunde jag inte sova, vilket jag egentligen hade behövt göra. men istället vaknar jag klockan 9 och kan inte somna om. Så man var bra trött hela dagen igår. men annars var det helt okej :)
Efter träning och sånt så bestämde sig jag och pappa för att hämta min bil i oxhagen och efter det tänkte vi tvätta våra bilar, vilket hälften av kalmars befolkning också hade bestämt sig för att göra..
Jag vet inte hur många macker vi åkte förbi som hade hur långa köer som helst.
Tillslut bestämmer vi oss för en mack, det var ju kö men mindre än vad det hade varit på dom andra ställena.
I drygt en timme stod vi där innan det var vår tur med att få bilarna tvättade. gud så rena och fina dom blev sen :)
Nu måste jag bara ta tag i städningen inne i bilen, tro mig, det behövs!
Resten av dagen spenderades mestadels i sängen. Det var otroligt skönt.

Idag känner jag att jag har endel att stå i. Måste skriva ett jäkligt bra personligt brev, det är väl det jag är mest orolig över, jag är ju inte världsbäst på det precis.
Hade egentligen tänkt gå bort till farmor & farfar idag igen, dom behövde hjälp med att putsa fönstrena, men vädret är inte direkt på topp idag så jag tror jag avvaktar lite.
Har även ett samtal att ringa, får se hur det går med det.
Sen är det småsaker jag måste ta tag i.. det är väl bara att sätta igång?
Det där personliga brevet lär ju ta tid alltså..


RSS 2.0